Tarieven

Uitzoeken van de steen

De uitgezochte steen wordt door de klant afgerekend bij de kassa van De Hazelaar. Indicatie van de kosten: € 2,50 per kilo steen (excl. BTW).

De afspraak met Sandra voor het uitzoeken van de steen wordt bij de klant in rekening gebracht. Rekent u op gemiddeld 1½ uur. Uurtarief is € 60,-.

Uithouwen van de steen

Het uithouwen van de steen is een arbeidsintensief proces dat met zorg moet gebeuren. Prijzen zijn vanaf € 220,-. Dit hangt af van de hoeveelheid as die in de steen verwerkt moet worden. Neemt u gerust contact op over onze prijzen.

Meerprijs

Op verzoek van de klant en in overleg met Sandra zijn extra opties bij het verwerken van de steen mogelijk. Hiervoor geldt eveneens een uurtarief van € 60,- .

Pootafdruk in de stenen urnPootafdruk in steen - nieuws
U kunt er voor kiezen om een pootafdruk van uw huisdier in te laten beitelen. Zie ook onze pagina ‘Nieuws‘.

 

 


Plaatje met tekst
Foto naamplaatje op stenen urn voor huisdier close-up
Het plaatsen van een klein plaatje met tekst op de steen waar de naam van uw dier en/of geboorte- en overlijdensdatum of een andere tekst kan komen te staan. Dit kost € 15,- per naamplaatje.

Alles is, binnen de mogelijkheden, te realiseren. Het is tenslotte úw steen en úw herinnering aan úw dier.

Voorbeeld

Als voorbeeld (zie afbeelding hieronder) hebben we Braziliaans speksteen bewerkt tot urn voor een klein huisdier.
De afmetingen zijn 30 cm hoog, 23 cm breed (op het breedste punt) en 11 cm lang. De uitholling aan de onderkant heeft een doorsnede van 6 cm en is 15 cm diep.
De steen weegt 7 kilo en bij een dagprijs van € 2,50 per kilo komt de prijs bij De Hazelaar op € 17,50. De kosten voor het bewerken van de speksteen tot een urn zijn € 220,- plus de begeleiding bij het uitzoeken van de steen bij de Hazelaar van € 60,- (per uur).

Stenen urn 1      Werkwijze stenen urn uitbeitelen

Werkwijze uitbeitelen stenen urn