Nieuws

Het laatste nieuws over Stenen urnen voor huisdieren

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over onze Stenen urnen voor huisdieren.

2 juni 2024: Een beeld en urn van uw huisdier in één

Wilt u een spekstenen beeld van uw kat of hond, Werkwijze uitbeitelen stenen urndie ook uitgehold is om de as in te doen? Dat kan nu. Het beeld zal een creatieve vertaling zijn van uw huisdier. Neem onder aan de pagina contact met ons op voor meer informatie.

 

Stenen urn 1

15 mei 2023: Kleine gedenkstenen

Heeft u geen as van uw huisdier of wilt u alleen een mooie natuursteen als aandenken? Wij maken een unieke gedenksteen voor u. Deze steentjes zijn ongeveer tussen de 15 en 18cm hoog, 10cm breed en 2cm diep. Neem onder aan de pagina contact met ons op voor meer informatie.

Gedenksteentje Stenen urnen voor huisdieren bruin Gedenksteen Stenen urnen voor huisdieren roze Gedenksteentje Stenen urnen voor huisdieren groen

1 mei 2023: Mini-urnen

Het is nu mogelijk een klein beetje van de totale hoeveelheid as in een mini-urn te laten doen. Deze urn is maximaal 15 bij 8 cm, is daardoor niet zwaar en neemt maar weinig ruimte in. Vraag voor onze prijzen hier een offerte aan: info@stenenurnenvoorhuisdieren.nl

Mini urn stenen urnen voor huisdieren groepMini urn Stenen urnen voor huisdieren enkel

12 juli 2019: Interview met Sandra over onze Stenen urnen op de radio

Hier de link naar het interview: http://www.pr4media.nl/diensten/audio/

8 juni 2019: Artikel in VRIJ magazine van De Telegraaf ‘Overleden huisdier leeft voort… eeuwige trouw’ 8-6-19

In VRIJ magazine van De Telegraaf is op 8 juni 2019 een artikel verschenen waarin (ook) de Stenen urnen voor huisdieren genoemd wordt in wat er met het as van uw overleden dier mogelijk is. Klik hier om het artikel te lezen: Artikel ‘Overleden huisdier leeft voort… eeuwige trouw’.
Binnenkort zal Sandra (ook) geïnterviewd gaan worden bij een radioprogramma. Informatie hierover volgt nog.

21 maart 2019: Naamplaatje op stenen urn mogelijk

Foto naamplaatje op stenen urn voor huisdier

Het is nu mogelijk om op de (uitgezochte) steen een naamplaatje van uw huisdier te laten maken. Op dit naamplaatje kunt u de naam van uw huisdier, geboortedatum en overlijdensdatum, maar ook een speciale tekst laten zetten. De tekst bedenkt en levert u zelf bij ons aan. Dit geeft een nog meer persoonlijke touch aan de zo speciale urn van uw huisdier.

3 december 2018: Het interview ‘De Stenen urn’

U kunt ons interview via deze link nu lezen. Artikel De Stenen Urn oktober 2018 in Voor de poes magazine

16 oktober 2018: We staan in Voor de poes magazine

In het oktober-december 2018 #8 van Voor de poes magazine kunt u het interview met ons over onze Stenen urnen lezen.

7 oktober 2018: Onze folder bij een dierenkliniek

We kregen een foto toegestuurd waarop onze folder over Stenen urnen voor huisdieren in een mooie standaard in de euthanasie kamer bij een dierenkliniek staat. Wilt u in uw dierenpraktijk ook een zelfde standaard en folders hebben, neemt u dan contact met ons op, dan verzorgen wij de verzending.

 

12 juli 2018: Interview bij Voor de poes magazine

Gistermiddag zijn wij (Sandra Raven en Noesja Kosters) als bedenker en maker Kattentijdschrift Voor de poes - Stenen urnen voor huisdierenvan Stenen urnen voor huisdieren geïnterviewd door redactrice Laura van het kattenmagazine ‘Voor de poes’. De oktober issue van het kattenmagazine staat in het teken van Afscheid. Bij dit onderwerp past ons concept van de Stenen urnen heel mooi. Het magazine heeft ongeveer 2000 lezers. Het was een heel gezellig en leuk interview waarbij we ons idee en concept goed naar voren hebben kunnen brengen. Nu afwachten hoe het artikel gaat worden. www.voordepoesmagazine.nl/

16 april 2018: Serpentijn

Nieuwe voorraad serpentijn (steensoort) vanaf nu op voorraad bij De Hazelaar Art Supplies in Soest. Serpentijn is een Afrikaanse natuursteen soort die qua hardheid tussen albast en zachte marmer soorten ligt. Perfect voor het maken van een urn voor het as van uw overleden huisdier.

Serpentijn

2 april 2018: Pootafdruk van uw huisdier in de stenen urn

Het is nu mogelijk om in de (uitgezochte) steen de pootafdruk van uw huisdier uit te laten beitelen. Zo zit de as van uw huisdier in de steen en ziet u de pootafdruk mooi aan de buitenkant van de steen. Dit geeft een nog meer persoonlijke touch aan de zo speciale urn van uw huisdier. De steen blijft aan de buitenkant verder onaangetast, waardoor de ruwe vorm zichtbaar blijft en waardoor de pootafdruk lijkt alsof deze, net als bij het lopen in het zand, zelf door uw dier gezet is.

Hier ziet u in het kort het proces van pootafdruk tot het in steen gehouwen:

Pootafdruk in steen - nieuws

De meerprijs van de pootafdruk in steen vindt u onder het kopje ‘Tarieven‘.

Wekelijks plaatst Stenen urnen voor huisdieren interessante posts op de social media (Facebook en Instagram)